sonax authorized detailer - the boost for your businessÄr du en detailer med lång erfarenhet av bilvård, driver egen verksamhet eller är en ambitiös nykomling i branschen? Vill du erbjuda dina kunder den bästa möjliga bilvården?

Välkommen att söka din plats som en del av SONAX-familjen och åtnjut fördelarna av att arbeta med högkvalitativa produkter från PROFILINE-serien samt all kunskap från en av de största internationella detailer-communityn.

Läs mer nedan om din chans att bli en av våra utvalda Authorized Detailers!

Dina fördelar som Authorized Detailer

Som en del av SONAX-familjen får du ta del av personlig och regelbunden support från vårt välutbildade team av experter. Att arbeta med ett högkvalitativt varumärke som SONAX adderar ett garanterat momentum för din verksamhet. Vårt internationella community av detailers ger dig också en möjlighet att expandera ytterligare i din kunskap och expertis. I tillägg till detta får varje ny medlem ett exklusiv marknadsföringspaket utan extra kostnad.

Du har följande erfarenheter

Vi ser helst att du har erfarenhet från detailing eller redan är en professionell detailer med egen etablerad verksamhet. Din verksamhets geografiska plats har ett lockande utseende för omvärlden och har all nödvändig teknisk utrustning som krävs för exklusiv detailing service. Som SONAX-kund använder du primärt våra produkter från serien PROFILINE. Du som ansöker om att bli Authorized Detailer tycker om att nätverka på sociala medier, deltar aktivt i diskussioner med kunder, detailers och andra människor i branschen.

Intresserad? Vi ser fram emot din ansökan

Skicka oss ett mail med din ansökan till info@sonaxbilvard.se
Vi behöver följande information:

Förnamn
Efternamn
Företag
Ev. titel
Telefon
E-post

Berätta om varför ni vill bli en SONAX AUTHORIZED DETAILER.

Skicka in er ansökan så kontaktar vi er inom kort.

Sorry, no locations found