spraya på, vänta på lila, spola av!

Dags för däckskifte - rengör dina fälgar på rätt sätt

En skinande bil är något alla lägger märke till. Fälgarna är pricken över i:et, om de är rena. Det kan verkligen sticka ut och förstöra hela intrycket om bilen annars är ren men fälgarna är bleka, dammiga och smutsiga av vägdamm, asfalt och grus. Med rätt fälgrengöring så lyser fälgarna och ger bilen rättvisa.

Bilens fälgar utsätts för de allra tuffaste påfrestningarna. Eftersom hjulen har närmast kontakt med vägen utsätts de också för mycket föroreningar såsom tjära, vägsalt, flygrost och bromsdamm. Om man inte tar bort denna smuts riskerar fälgarna att korrodera och ta skada. En grundling rengöring och behandling av fälgarna är rekommenderat att göra åtminstone på hösten och på våren, när du byter däck.


FASTER + STRONGER + SAFE
Snabbverkande, syrafri och färg-indikerande fälgrengöring med extra styrka. Löser hård smuts som tex bromsdamm snabbare och effektivare än någonsin utan risk för skador på fälgar eller metall.
Spraya på fälgarna och vänta minst 3-5 min innan du spolar av det med en kraftig stråle. Vid tuffare smuts, använd gärna en fälgborste som komplement.

Innehåll: 750 ml
Artikelnr: 231400

Våra populära produkter för fälgrengöring